כנפיים בנוסח אסיאתי

מוגש באהבה ענקית.
מצרכים:
קילו כנפיים חצויות
שמן לטיגון עמוק
לרוטב:
3 כפות רוטב סויה
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות טריאקי
4 שיני שום קצוצות
כף מיונז
אופן ההכנה:
מערבבים את כל מצרכי הרוטב ומניחים במקרר.
בסיר עמוק מחממים שמן ומטגנים את הכנפיים עד הזהבה.
מסננים היטב מהשמן ומורידים לצלחת עם נייר סופג.
בווק או במחבת רחבה מחממים את הרוטב, מוסיפים את הכנפיים ומקפיצים כמספר דקות.
מורידים מהאש ומגישים, מקשטים עם מעט קוסברה.
0 comments: