קבב מזרחי

1:21 AM Unknown 0 Comments

מצרכים:

קילו בשר מספר 2 טרי וטחון
100 גרם שומן כבש
2 כפות שמן
בצל גדול קצוץ דק
צרור פטרוזיליה
5 שיני שום כתושות
כפית וחצי מלח גס
כפית צ'ילי גרוס/פלפל שחור
המרכיב הסודי!!: כף שומן אווז (לא חובה, משפר מאוד את הטעם, ניתן להשיג בכל מעדניה.)

אופן ההכנה:
קוצצים את שומן הכבש דק, אפשר גם במטחנת הבשר אך לא במעבד מזון!!
מערבבים את כלל המצרכים בקערה עמוקה ולשים היטב, ככל שלשים יותר כך השומן מתפרק ונותן טעם נפלא
קורצים מהתערובת קבבים ומניחים על הגריל כאשר הרשת משומנת היטב, ניתן גם לשפד את הבשר ולהניחו על הגריל.

0 comments: