ריזוטו פטריות
חצי קילו ריזוטו
כף מרק עוף
בצל קצוץ דק
סלסלת פטריות שמפניון
כוס יין לבן
4 שיני שום כתושות
150 גרם חמאה
1 בצל ירוק חתוך
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
במחבת רחבה מטגנים את הבצל, הפטריות והבצל ירוק עד שקיפות של הבצל
מוסיפים 50 גרם חמאה ומטגנים את הריזוטו עד שהוא נהיה מעט שקוף.
מוסיפים את כוס היין תוך כדי ערבוב,מעבירים לסיר עמוק ומורידים לאש נמוכה
מוסיפים לאט את המים תוך כדי ערבוב מתמיד
ממשיכים לערבב כל מספר דקות את הריזוטו מבשלים כ20 דקות לערך, מורידים מהאש, מוסיפים חמאה, מערבבים עד שהחמאה נמסה ומגישים.


0 comments: