חזה עוף ברוטב פירות יבשים

1:05 PM Unknown 0 Comments

1 ק"ג חזה עוף חתוך לפרוסות
רבע כוס שמן זית
2 כפות סילאן
בצל חתוך דק
שתי שיני שום כתושות
חצי כוס צימוקים
כוס שזיפים מיובשים
חצי כוס צנוברים
חצי כוס אגוזי מלך
מלח פלפל

אופן ההכנה.

מערבבים את השמן זית והסילאן.
משרים את חזה העוף בקערה עם הסילאן.

מחממים מחבת עם שמן זית
מטגנים את הבצל עד שקיפות.
מוסיפים את הפירות יבשים ומטגנים כ 3 דקות נוספות.
מוסיפים את השום ומטגנים כדקה נוספת.
מורידים את התערובת לקערה.

מחממים מעט שמן זית במחבת מוציאים את החזה עוף מהמרינדה
ומטגנים את חזה העוף כ3 דקות מכל צד.
מוסיפים את תערובת הפירות יבשים ומטגנים כדקה נוספת.
מורידים לצלחת הגשה

בתאבון.

0 comments: