קציצות דגים ברוטב פיקנטי
מתכון של נאוה המלכה
טעים, חריף בקטנה והריח מטריף..
לקציצות:

2 ק"ג דג מרלוזה טחון
צרור פטרוזליה
צרור
כוסברה
2 שתי ביצים
3/4 כוס פירורי לחם
2 בצלים
2 תפוחי אדמה
8 שיני שום כתושות
כפית מרק עוף
מלח פלפל
לרוטב
5 עגבניות
מיץ מחצי לימון
כף פפריקה מתוקה
פלפל ירוק חריף
בצל חתוך לפרוסות
חבילת חומוס משימורים
רבע כוס שמן
מערבבים את כלל מצרכי הקציצות בקערה עמוקה ומניחים בצד.
בסיר רחב מטגנים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים את העגבניות, החומוס והפלפל הקצוץ ומבשלים כ3 דקות.
מוסיפים את והלימון והלי והתבלינים ומרתיחים.
מוסיפים את הקציצות ומבשלים על אש נמוכה כשעה.
טעים, חריף בקטנה והריח מטריף..
לקציצות:

2 ק"ג דג מרלוזה טחון
צרור פטרוזליה
צרור
כוסברה
2 שתי ביצים
3/4 כוס פירורי לחם
2 בצלים
2 תפוחי אדמה
8 שיני שום כתושות
כפית מרק עוף
מלח פלפל
לרוטב
5 עגבניות
מיץ מחצי לימון
כף פפריקה מתוקה
פלפל ירוק חריף
בצל חתוך לפרוסות
חבילת חומוס משימורים
רבע כוס שמן
מערבבים את כלל מצרכי הקציצות בקערה עמוקה ומניחים בצד.
בסיר רחב מטגנים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים את העגבניות, החומוס והפלפל הקצוץ ומבשלים כ3 דקות.
מוסיפים את והלימון והלי והתבלינים ומרתיחים.
מוסיפים את הקציצות ומבשלים על אש נמוכה כשעה.

0 comments: