עוגיות אלפחורס ממולאות בממרח לוטוס
100 גרם חמאה חתוכה לרבעים3/4 כוס קמח לבן מנופה
200 גרם קורנפלור
שקית(קטנה) אבקת אפייה
2 חלמונים (הצהוב)
כפית תמצית וניל
לקישוט ומילוי:
חבילה של ממרח לוטוס
קוקוס טחון
הוראות הכנה
מניחים במעבד מזון: חמאה, קמח, קורנפלור, אבקת סוכר ואבקת אפיה, ומעבדים עד קבלת מרקם פירורי
מוסיפים חלמונים, וניל, קליפת לימון וברנדי, מעבדים עד לקבלת בצק אחיד ללא גושים
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים.
מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים את הבצק לעובי של 5 ס"מ לערך
קורצים עיגולים בקוטר של 3 ס"מ ומניחים את עיגולי הבצק בתבנית חסינת חום מכוסה בנייר אפיה
מוציאים את העוגיות מהתנור ומצננים.
מורחים בנדיבות ממרח לוטוס על עוגייה וסוגרים עם עוגיה נוספת
מניחים קוקוס טחון בצלחת שטוחה
מגלגלים את העוגיות בקוקוס ומגישים.

0 comments: