עוגת שוקולד נוטלה - מדהים!!
עוגה שוקולד בסיסית בתוספת מעט נוטלה,עשירה בטעם שנמס בפה. מוגש באהבה.מצרכים:
1.5 כוסות סוכר
2 כוסות קמח
1.5 כפיות אבקת אפייה
3 כפות אבקת קקאו
3 ביצים
1 כפית אבקת סודה לשתייה
2 כוסות מים
1 כוס שמן כף תמצית וניל
-לציפוי-
200 גרם שוקולד חלב
4 כפות של שוקולד נוטלה
25 גרם חמאה
הוראות הכנה
מחממים תנור ל175 מעלות.
מערבבים בקערה : קמח, סוכר, קקאו, אבקת סודה, לשתייה, אבקת אפייה, בקערה אחרת טורפים ביצים עם שמן, מים, סוכר וניל ותמצית וניל. מוזגים לקערה עם הקמח ומערבבים לתערובת חלקה. מוזגים לתבנית בקוטר 26 משומנת כ-40 דקות עד השחמה.
לציפוי: בקערה עמוקה ממסים את שוקולד החלב והנוטלה כ30 שניות ומערבבים ביחד עם החמאה עד מרקם אחיד ומפזרים מעל העוגה מכניסים למקרר כשעה.
שיהיה בתאבון.!

0 comments: