תפוחי אדמה בתנור
5-6 שישה תפוחי אדמה טריים, קלופים ושטופים
בצל חתוך לרצועות
לרוטב:
רבע כוס שמן זית
2 כפיות דבש
חצי כפית כורכום
חצי כפית כמון
קורט אגוז מוסקט
מלח
פלפל גרוס
אופן ההכנה:
חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות ומניחים מסודר בתבנית.
מפזרים גם את הבצל באופן שווה בתבנית.
מערבבים את כלל מצרכי הרוטב היטב ומפזרים מהרוטב על תפוחי האדמה באופן שווה.
מכסים את התבנית בנייר כסף או במכסה שמותאם לתבנית
מכניסים את התבנית לתנור (במצב גריל) שחומם מראש ל180 מעלות כ40 דקות .
מורידים את המכסה ואופים כ 20 דקות נוספות.
בתאבון.
לרוטב:
רבע כוס שמן זית
2 כפיות דבש
חצי כפית כורכום
חצי כפית כמון
קורט אגוז מוסקט
מלח
פלפל גרוס
אופן ההכנה:
חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות ומניחים מסודר בתבנית.
מפזרים גם את הבצל באופן שווה בתבנית.
מערבבים את כלל מצרכי הרוטב היטב ומפזרים מהרוטב על תפוחי האדמה באופן שווה.
מכסים את התבנית בנייר כסף או במכסה שמותאם לתבנית
מכניסים את התבנית לתנור (במצב גריל) שחומם מראש ל180 מעלות כ40 דקות .
מורידים את המכסה ואופים כ 20 דקות נוספות.
בתאבון.

0 comments: