בלינצ`ס חלב קוקוס ופטריות
מתכון מדהים שהילדים יהנו ממנוקל וממש פשוט להכנה.
תודה ליניב גנון על הצילום
מצרכים למלית:
2 כפות חמאה
2 כוסות פטריות פרוסות
1 בצל קטן קצוץ
1 גבעול בזיליקום קצוץ
1/2 כוס חלב קוקוס
מעט פפריקה חריפה
מלח
מצרכים לרוטב
30 גרם חמאה
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
1 כוס שמנת לבישול
מלח
קורט אגוז מוסקט
המלצה שלי עם יש לכם עגבניות מיובשות, להוסיף עגבניה 1 קצוצה דק.
מצרכים לבלילת הבלינצ'ס
4 ביצים
1-1/2 חלב
40 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס בירה לבנה
קורט מלח
2 כוסות קמח
אופן הכנת הבלילה
מערבבים את כל מרכיבי הבלילה יחד עד לקבלת בלילה אחידה מניחים במקרר 15 דקות.
מחממים מחבת טפלון ולמרכזו יוצקים חצי מצקת מהבלילה,
יוצרים עיגול ומורחים על כל המחבט עד לקבלת עיגול דק ויפה אחרי כדקה הופכים.
אופן הכנת הרוטב
ממיסים את החמאה מוסיפים את השמנת מערבבים .
מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים עד קבלת רוטב סמיך.
אופן הכנת המלית
מטגנים את הבצל עם החמאה3 דקות מוסיפים את הפטריות, הבזיליקום הקצוץ המלח והפפריקה.
מטגנים כ-5 דקות מוסיפים את חלב הקוקוס ומבשלים עד לצמצום הנוזלים.
מניחים בצד ממלאים את עלי הבלינצ'ס במלית ומגלגלים מניחים בצד במלית .
ויוצקים מעל מהרוטב החם.
בתיאבון!

0 comments: