ספינג` הסופגניה המרוקאית

12:23 PM Unknown 0 Comments

מרכיבים
1 וחצי ק"ג קמח לבן
קוביית שמרים
ליטר ורבע מים
כפית שמן
כוס סוכר
2 כפיות מלח
שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה
ממיסים את השמרים עם מעט מים
מניחים בקערת המיקסר את הקמח, הסוכר, כפית שמן ואת המים מים.
לשים עם וו גיטרה במהירות בינונית עד לקב
לת בצק אחיד ללא גושים
מוסיפים את המלח ולשים כדקה נוספת
מכסים בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח כשעה
לשים מספר דקות
מניחים בצד וממתינים עוד רבע שעה

מחממים שמן בסיר עמוק.
משמנים את הידיים כדי שהבצק לא יידבק לידיים, קורצים עיגולים עם חור ומכניסים לשמן.
מטגנים כ3-4 דקות מכל צד עד הזהבה מוציאים לקערה עם נייר סופג מצננים ומגישים.

0 comments: