חטיפי שקדים ודבש
800 גרם סוכר חום200 גרם חמאה
חצי כוס דבש
כף סילאן
70 גרם אגוזי מלך קצוצים
100 גרם שקדים קלויים
70 גרם גרעיני חמניה קלופים
150 גרם שיבולת שועל
חצי כפית שטוחה מלח
אופן ההכנה
בסיר רחב ממיסים את החמאה ביחד עם הסוכר,המלח, הדבש והסילאן עד לקבלת סירופ סמיך.
מוסיפים את השקדים, האגוזים והשיבולת שועל ומערבבים היטב
בתבנית אינגליש קייק מניחים נייר אפיה ויוצקים את התערובת לתבנית.
מיישרים באמצעות מלית בגובה של 5 ס"מ לערך ומהדקים היטב
מקררים כ3 שעות, הופכים את התבנית ומוציאים את המלית.
חותכים למלבנים שווים בגודלם.

טעים כן, בריא לא..... המון סוכר
ReplyDelete