מעורב ירושלמי

תערובת בשרים בתיבול מזרחי, מתכון נהדר ששווה את ההשקעה.
מוגש באהבה.
מצרכים:חצי ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות
רבע ק"ג טחול עוף טרי
רבע ק"ג כבד עוף טרי (לא לשכוח לצלות את הכבד שיהיה כשר לאכילה וכן להוציא את הדם שבו)
רבע ק"ג לבבות עוף חצויות
2 בצלים קצוצים דק
4 שיני שום כתוש
כפית כורכום
כפית מרק עוף
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפפית כמון
קורט אגוז מוסקט
מלח פלפל
אופן ההכנה
מערבבים היטב את התבלינים והשמן בקערה.
משרים את הבשר בקערת התבלינים.
מחממים שמן במחבת רחבה.
מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את השום ומטגנים כדקה נוספת.
מוסיפים את הבשרים ומטגנים כ4-5 דקות מכל כיוון.
מוציאים ומגישים.

0 comments: