אגסים ביין וקינמון

10:40 AM Unknown 0 Comments

אגסים ביין, דבש וקינמון
מצרכים:
5 אגסים
1 כוס יין אדום
1 כוס מים
4 כפות דבש
מקל קינמון
4 כפות סוכר
1/2 תפוז פרוס דק
פרח אניס (לא חייב)

אופן ההכנה:

מרתיחים את היין ,המים ,הסוכר והדבש ,מוסיפים את הקינמון ופרח האניס .
 פורסים את חצי התפוז לפרוסות ומוסיפים לסיר.
קולפים את האגסים מורידים את הליבה בזהירות ולהשאיר את קצה האגס.מוסיפים לסיר ומכסים .
מבשלים 20-30 דקות בלהבה נמוכה או עד להסמכת הרוטב מידי פעם מסובבים את האגסים .
אפשר להגיש שלם, אפשר לפרוס בזהירות.

בתיאבון.

0 comments: