פאד תאי עוף וירקות
מצרכים:
חבילת אטריות אורז/ביצים
חצי ק"ג חזה עוף
בצל חתוך לפרוסות
כף שמן קנולה
גמבה חתוכה לפרוסות
גזר חתוך למקלות
פלפל ירוק חריף קצוץ דק
פלפל צהוב חתוך לפרוסות
רבע כרוב חתוך גס
5-6 פטריות שמפניון
2 כפות רוטב סויה
כף רוטב טריאקי
כף רוטב צ'ילי
חצי כפית מלח
אופן הההכנה:
מבשלים את האטריות במים ומסננים ומניחים בצד.
בינתיים בווק או מחבת רחבה מטגנים את הבצל והגזר כ3 דקות ולאחר מכן מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים כ7-8 דקות
מוסיפים את הרטבים והתבלינים וממשיכים להקפיץ כ2 דקות נוספות.
מורידים לצלחת ומשאירים את הרוטב בווק.
מבשלים את העוף בווק עם הרוטב שנשאר כ 4 דקות מכל כיוון.
מוסיפים את הירקות והאטריות לווק מקפיצים היטב ומגישים.


0 comments: