מרק דלעת חורפי

11:24 AM Unknown 0 Comments

מצרכים:
חצי קילו דלעת
3 גזרים גדולים קלופים חתוכים לפרוסות
צרור פטרוזיליה קצוץ דק
4 שיני שום
20 גרם חמאה/מרגרינה
בצל קצוץ דק
חצי ליטר מים
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
מלח
פלפל לבן



אופן ההכנה:
בסיר עמוק ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל בחמאה עד שקיפות.
מוסיפים את הגזרים ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים כדקה אחת בלבד.
מוסיפים את הדלעת והמים ומרתיחים.
מוסיפים את התבלינים, מערבבים היטב ומורידים לאש קטנה.
מבשלים כ25 דקות לערך עד שהדלעת נהיית רכה.
מורידים מהאש וטוחנים בעזרת בלנדר מוט עד קבלת מרקם אחיד
מורידים לצלחות ומקשטים בפטרולזיה.
בתיאבון.

0 comments: