בטטה צ'יפס
צ'יפס..הפעם בטטה רכה אך קריספית מבחוץפשוט מהנה
מוגש באהבה.
מצרכים:
4 בטטות מקולפות, טריות ויפות
שמן לטיגון עמוק (בערך כוס וחצי)
כפית פפריקה
מלח
פלפל
בסיר עמוק מחממים שמן על אש גבוהה
שוטפים וחותכים את הבטטות לפרוסות, מניחים על נייר סופג וסופגים היטב את המים.
מפזרים פפריקה, מלח ופלפל ומעסים היטב את הבטטות
מכניסים את הבטטות לשמן הרותח ומטגנים כ5-6 דקות עד הזהבה.
מורידים לצלחת עם נייר סופג, מצננים מעט ומגישים

0 comments: